Blogi

Mitä on tapahtunut Julia Kaukiselle? Häntä ei löydy enää LinkedInistä.

Mitä on tapahtunut Julia Kaukiselle? Häntä ei löydy enää LinkedInistä

Ensinnäkin kiitos siitä, että olet etsinyt minua LinkedInistä. En löydy sieltä tällä hetkellä.

Vähän aikaa sitten tein tunnistautumisen, niin kuin LinkedIn pyysi. Sitten profiilini blokattiin ja selittämättä yhtään mitään minua syytettiin LinkedInin sääntöjen rikkomisesta. 🤷‍♀️

LinkedIn syyttää minua käyttäjäsopimuksen ja yhteisösääntöjen rikkomisesta – kertomatta asiasta yhtään mitään sen konkreettisempaa. Kohta on mennyt jo kolmisen viikkoa, eikä asia ole edennyt mihinkään. Uskon, että profiilini on hakkeroitu. Olen tsekannut ehdot 10 kertaa ja olen 100-prosenttisen varma, etten ole rikkonut niitä millään tavalla. Haluanhan sertifioituna LinkedIn-profiilikonsulttina olla esimerkkinä muille siitä, miten LinkedIniä käytetään.

Harmillista tässä on se, että en ole saanut LinkedInistä ketään kiinni.

Lähetettyäni lukuisia yhteydenottopyyntöjä olen saanut yhden vastauksen ja followupin, mutta en mitään perusteluja! 😱

“Thanks for contacting us. Your account has violated the LinkedIn User Agreement and Professional Community Policies. Due to the number and/or the severity of these violations, your account will remain restricted.”

“LinkedIn has reviewed your request to appeal the restriction placed on your account and will be maintaining our original decision. This means that access to the account will remain restricted.”

We require all members to engage in a professional manner and this type of content is not allowed. For more information, please review LinkedIn's Terms of Service: https://www.linkedin.com/legal/user-agreement and Professional Community Policies: https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/34593.

Viimeisin viesti oli 10.6.2024: “Thanks for contacting us. Someone from our support team will get back to you as soon as possible.”

Tuntuu, että asiaani käsittelee tekoäly ja saan vain automaattisia viestejä.

Juuri ennen kuin profiilini blokattiin, meillä pyöri tärkeä LinkedIn-kampanja. Se, että blokkaus aiheutti kalliin LinkedIn-kampanjamme pysähtymisen, enkä ole päässyt käyttämään arvokasta LinkedIn Recruiter -tiliäni enkä vieläkään saanut vastausta, miksi profiilini on lukittu, on romahduttanut asiakaskokemukseni.

En ole myöskään päässyt jakamaan Suomen suosituinta työnhaussa oleville johtajille suunnattua uutiskirjettäni. Koska pidin LinkedIn-profiiliani myös osoitekirjana, kaikki yhteystiedotkin jäivät LinkedInille, (paitsi asiakkaidemme puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet).


Noh, on vain täytynyt todeta, että oli virhe pitää LinkedIniä pääviestintäkanavana.

Positiivista:

Tämä LinkedIn-detox on ollut hyväksi. Se on pistänyt miettimään tärkeimpiä yhteistyökumppaneitamme sekä kriittisiä kontaktejamme.

Olen tajunnut, että viestintä pitää hajauttaa, enkä voi enää pitää LinkedIniä tärkeimpänä viestintäkanavanamme. Tästä lähtien tulen tekemään kaikkeni päästäkseni pois “LinkedIn-riippuvuudestani” Suosittelen myös muita tekemään saman.

Johtajat työnhaussa -uutiskirje siirtyy pian pois LinkedInistä. 👍

Lukuisat yhteydenotot (kiitos että välitätte) ovat saaneet minut tajuamaan, että minusta on tullut vaikuttajapersoona, jonka sisältöjä kaivataan ja jonka hiljaisuus huomataan. 🫶

Vaikka LinkedIn on aiheuttanut meille harmaita hiuksia, olemme kuitenkin saaneet jotain aikaiseksi. Liiketoimintakehitysprojektimme valmistui: palvelumme uudistuivat! 🤩

Terkuin

Julia Kaukinen

Kaukinen Consulting Oy