Blogi

Asiakastarina työnhakuvalmennuksestamme

Kun työnhakuvalmennuksemme buustaa sekä asiakkaamme että hänen puolisonsa työnhakuinnostusta, voimme todeta että onnistuimme tuplasti.

CFO:na työskentelevä asiakkaamme aloitti työnhakuvalmennuksemme, koska hän halusi edetä urallaan ja löytää itselleen sopivan, haasteellisemman tehtävän. Varsinainen työnhakuvalmennus kesti neljä kuukautta, jota kuitenkin venyttivät pitkät rekryprosessit. Kuuden kuukauden jälkeen asiakkaamme saavutti uratavoitteensa: hänet valittiin talousjohtajaksi entistä isompaan, kasvavaan ja kansainväliseen organisaatioon. 👏👏👏

Asiakkaamme kertoi, että työnhakuvalmennus auttoi häntä monipuolisesti – ei vain työnhaussa. Sen lisäksi, että se nosti ammatti-identiteetin seuraavalle tasolle, asiakkaamme koki, että se sai aikaan elämäntapamuutoksen. Syntyi tekemisen nälkä ja uskallus vaatia. Hän oppi myös sanomaan “ei”, jos palkka oli liian alhainen tai tehtävä ei ollut tarpeeksi vaativa. Rima oli noussut korkeammalle.

“Työnhakuvalmennus antaa kaikki työkalut siihen, että voit päästä tavoitetehtävääsi. Mutta loppupeleissä kaikki on kuitenkin itsestäsi kiinni. Seuraavana tavoitteenani on hallituspaikka, ja uskon, että työnhakuvalmennus antoi minulle avaimet myös sen saavuttamiseen.”

“Bonuksena” asiakkaamme työnhakuinnostus tarttui myös hänen puolisoonsa. Kun puoliso seurasi vierestä, mitä kaikkea asiakkaamme oppi ja teki työnhakuvalmennuksessa, hän innostui täysin ja alkoi tehdä samoja asioita. Hän alkoi pyrkiä eteenpäin, asetti itselleen uratavoitteita, päivitti LinkedInin sekä CV:n ja rupesi hakemaan työpaikkoja.

“Aivan mahtavaa oli huomata, että työnhakuinnostukseni tarttui myös puolisooni! Tämä on ollut meille isompi juttu kuin olisin arvannut. Te teette niin tärkeää duunia! Halaus teille kaikille siitä. Aion markkinoida työnhakuvalmennustanne kaikille kavereilleni, koska se on joka euron arvoinen palvelu.”

Iloisina ja ylpeinä voimme kertoa, että syyskuussa sekä asiakkaamme että hänen puolisonsa aloittavat uudessa tehtävässä! Tällä kertaa työnhakuvalmennuksemme auttoi siis kahta ihmistä samanaikaisesti.

Työnhakuvalmennuksemme ei vaikuta vain asiakkaisiimme, vaan myös heidän lähipiiriinsä. Positiivinen kokemus valmennuksesta on poikinut asiakkaiksemme myös kymmenen asiakkaidemme puolisoa!

Koska työnhakuvalmennuksemme lisää asiakkaidemme itsetuntemusta ja nostaa uraitsetuntoa, “sivutuotteena” syntyy lisääntynyttä hyvinvointia, joka heijastuu positiivisella tavalla perheissä ja työpaikoilla. Olemme tästä vähintäänkin onnellisia. 🙏😍

Odotatko vielä jotain, vai haluatko tehdä asiat kunnolla kanssamme?
Tervetuloa kartoitukseemme
Uramuutos Työnhakuvalmennus Asiakastarinat Kokemukset Kaukinen Consulting palveluista