Blogi

Asiakkuusjohtajaksi eri toimialalle

Asiakkuusjohtajaksi eri toimialalle (53 v.)

Minut oli irtisanottu ja olin uuden edessä. Hyppäsin Julian työnhakuvalmennukseen, koska se oli nimenomaan johtajille suunnattu ja olin seurannut Juliaa jo pitkään LinkedInissä.

Viimeksi olin hakenut töitä muutama vuosi sitten. Silloin olin muutosturvavalmennuksessa ja työnhakuni kesti yli vuoden. Nyt kaipasin käytännön apua työnhaussa - en vain coachausta ja ryhmäwebinaareja. Halusin saada tuloksia mahdollisimman nopeasti ja lisäksi löytää sen oikean työnantajan, jonka kanssa arvot kohtaavat.


Kaikki alkoi osaamisen kartoituksesta. Oli jännä nähdä, miten joku pystyi nappaamaan “höpötyksestäni” kaiken tärkeimmän ja luomaan sen perusteella myyntipitchin, työnhakustrategian, CV:n ja LinkedIn-profiiliin. 360-kysely oli ihana yllätys. Olin otettu saamastani palautteesta ja vastaajien ajatuksista sain vahvistusta tulevaisuudensuunnitelmilleni.
En tykkää käydä valokuvauksissa, mutta ostamaani pakettiin kuuluva valokuvaus oli huippukokemus. Konseptiin kuului meikkaus ja stailaus, oli skumppaa ja rento fiilis! (Voi kun tätä voisi tehdä vuosittain vaikkapa mimmiporukalla!)

Koska olin työttömänä, minulla oli aikaa. Haimme moneen tehtävään. Arvostin erityisesti työhaastattelusparrauksia sekä -harjoituksia, joita oli sekä suomeksi että englanniksi.

Puolessa rekryistä pääsin haastatteluun. Varmaan neljässä olin aivan loppusuoralla työnhakuohjelman aikana. En silti tullut valituksi. Julia oli kaikkien rekryjen läpi tukipilarina, psykologina, coachina ja rohkaisijana ja varmisti, etten antanut periksi.

Yhdestä yrityksestä otettiin uudestaan yhteyttä ja tarjottiin työtä. Totesin kuitenkin, että se ei ollut paikkani, koska he eivät osanneet vastata kysymyksiini.

Jatkoin etsintää itsenäisesti. Halusin löytää yrityksen sekä tehtävän, jossa pääsisin kehittymään ja kehittämään. Vaikka työnhakuvalmennuksemme oli loppunut, Julia yritti auttaa minua eteenpäin ja jaksoi tsempata. Arvostan sitä suuresti.

Lopulta OIKEA paikka löytyi seitsemässä kuukaudessa. Itse asiassa Julia bongasi sen minulle ja jopa suositteli minua siihen. Hänellä oli tuttuja yrityksessä. Loppu oli minusta kiinni.

Valmennukseen investointi kannatti todella. Uskon, että pärjään työnhaussa myös tulevaisuudessa.

***************
Jos haluat löytää itselle sopivan työpaikan ja olet valmis tekemään töitä sen eteen, tervetuloa kartoitukseemme!

#johtajattyönhaussa #johtajaksi #työnhaku #uraitsetunto #itsetunto #urakonsultti
Kokemukset Kaukinen Consulting palveluista Työnhakuvalmennus Alanvaihto Uramuutos Suositukset