Blogi

Takaisin johtotehtäviin neljässä kuukaudessa

Takaisin johtotehtäviin neljässä kuukaudessa

Löysin Julian ja Kaukinen Consultingin, kun etsin apua työnhakuun sekä googlaamalla että LinkedInistä. Tilanne oli silloin se, etten ollut Suomeen palattuani päässyt kokemustani ja osaamistani vastaavaan työhön. Olin ollut ulkomailla kansainvälisen palveluyksikön johtajana, mutta Suomessa jouduin downshiftaamaan asiatuntijatehtävään. Vaikka hain johtajan paikkoja, minua ei valittu niihin. Minusta tuntui, ettei kokemustani ja osaamistani arvostettu. Se tuntui epäreilulta ja teki kipeää. Uraitsetuntoni mureni pala palalta.

Koska halusin edelleen päästä osaamistani vastaavaan tehtävään, aloitin työnhakuvalmennuksen.
Kun LinkedIn-profiilini ja CV:ni oli viilattu kuntoon, tajusin että huonoon uraitsetuntooni ei ollut mitään syytä.
Työnhakuvalmennus oli minulle terapeuttinen kokemus. Tunsin, että vihdoin joku näkee minut, arvostaa minua ja uskoo potentiaaliini. Työhaastattelusparrauksesta ja -harjoituksesta oli myös valtavasti hyötyä! Opin sanoittamaan asiat vakuuttavasti ja itsevarmasti eli pitchaamaan oman osaamiseni. Tämä on taito, josta on muuten valtavasti hyötyä myös silloin, kun aloittaa uudessa tehtävässä.

Voin suositella työnhakuvalmennusta kaikille, jotka haluavat nostaa uraitsetuntoaan ja päästä eteenpäin. Ei kannata jäädä pohtimaan yksin ja hakkaamaan päätänsä seinään.

Parempi on hankkia asiantuntevaa apua ja oppia nykyaikaisesta työnhausta. Kun on valmistautunut työnhakuun hyvin, tulee tulosta. Minä pääsin haastatteluun ja vakuutin rekrytoijat. Niinpä minut valittiin haluamaani johtotason tehtävään!

*****************************

Jos haluat löytää itselle sopivan työpaikan ja olet valmis tekemään töitä sen eteen, tervetuloa kartoitukseemme!
Uramuutos Employment as a Service Kokemukset Kaukinen Consulting palveluista Paluumuuttaja Asiakastarinat Suositukset