Blogi

Uusi johtajien yhteisö Suomeen: JOJO - johtajalta johtajalle!

Uusi johtajien yhteisö Suomeen: JOJO - johtajalta johtajalle!

Suomeen syntyi uusi yhteisö, jonka tavoitteena on yhdistää kokeneita johtajia eri toimialoilta ja eri funktioista.

Syyskuussa teimme minitutkimuksen siitä, mitä johtajat tarvitsevat. Sekä asiakkailta saamamme tiedon että minitutkimuksemme vastausten perusteella näyttää vahvasti siltä, että johtajille tarvitaan oma yhteisö ja verkosto.

Johtajana olet aika lailla yksin murheinesi. Ylhäältä ja alhaalta tulee paineita. Toimitusjohtajan homma on ehkä yksi yksinäisimmistä. Vaikka sinulla on tiimi ja ympärilläsi hyviä ihmisiä, jotka työntävät sinua eteenpäin, olet kuitenkin aika ”yksin” siinä hommassa. Yksin, vaikka sinulla on laaja verkosto ympärilläsi.
Tämän vuoden Nordic Business Forumissa Scott Galloway nosti yksinäisyyden yhdeksi tulevaisuuden ongelmista. Jos verkostoituminen on ollut tähänkin asti haastavaa ja vertaistuki vähäistä, niin digitalisaatio ja tekoäly vähentävät ihmiskontakteja ja aitoja keskusteluja entisestään.

Verkostoituminen ja vertaistuki on johtajille myös selviytymiskeino

Siksi loimme johtajille JOJOn – turvallisen vertaisverkoston ja yhteisön, johon on helppo tulla omana itsenään, saada vertaistukea sekä jakaa osaamistaan ja kokemuksiaan.

Yhdistämme johtajia eri toimialoilta, funktioista ja koulutustaustoista luomalla aitoja mahdollisuuksia jakaa kokemuksia ja työkaluja sekä oppia oman boksin ulkopuolelta – johtajalta johtajalle.

JOJO-yhteisön MISSIO on yksinkertainen: Et ole enää yksin - yhdessä eteenpäin!
JOJOa vetämässä: Lotta Roos, Miia Vanninen, Heiko Laubach, Tiina Panula, Vesa Järvinen 🤠 ja allekirjoittanut.

JOJO tarjoaa verkostoitumista matalalla kynnyksellä rennossa ympäristössä sekä online- että livetapahtumissa. Aina kuukauden kolmantena torstaina (joka toinen kuukausi livenä) järjestämme täsmäteemoihin liittyviä webinaareja / workshopeja / aamutapaamisia / afterworkeja.

Näiden lisäksi rakennamme johtajille oman johtajaltajohtajalle.fi -median, jonka kautta johtajat pääsevät jakamaan osaamistaan ja vinkkejään muille johtajille.

Tämä on vasta alkua, sillä kehitämme jatkuvasti keinoja olla johtajien tukena arjen haasteissa.

Nyt kysymys sinulle:

Kaipaatko sinäkin aitoja keskusteluja ja vertaistukea johtajien kesken?
Kaipaatko ympärillesi inspiroivia johtajia?

Meillä on jo 20 huippujäsentä!

On toimitusjohtajia, HR-johtajia, myyntijohtajia, operatiivisia johtajia, on ketjujohtajia, palvelujohtajia, CDO:ita, CTO:ita, CIO:ita, talousjohtajia jne…

Johtajat tulevat pääkaupunkiseudulta, Turusta ja Tampereelta.

Täytä lomake nettisivulla (johtajaltajohtajalle.fi), niin jutellaan, onko JOJO sopiva yhteisö SINULLE!


#yhteisö #johtajuus #johtaminen #vertaistuki #laatuverkosto #goodvibesonly
Johtajabrändi Verkostoituminen Vertaistuki