Blogi

Generalisti, näin teet hyvän CV:n

Tässä on sinulle hyvän CV:n säännöt:


👉 Tsekkaa että kuvasi myy sinua, eikä estä sinua saamasta töitä!
👉 Ole tarkka. Kerro tarina, joka osoittaa lisäarvoasi työnantajalle tiettyyn tehtävään.
👉 Strukturoi CV:n sisältö ja tee se helposti ymmärtäväksi ja seurattavaksi.
👉 Anna tulokset/saavutukset numeroina tai prosentteina.
👉 Räätälöi CV ja työhakemus työnantajaan ja tehtävään JOKA. IKINEN. KERTA. (Tiedän, tämä on kova duuni generalistille, mutta palkitseva.)
👉 Älä käytä “osallistuin”, “olin mukana”, “olin projektissa” jne.
👉 Generalistina osaat paljon, mutta ihan kaikkea ei tarvitse kertoa CV:ssä.

Hyvä CV
Näin teet hyvän CV:n!


Rekrytoija toivoo löytävänsä CV:stäsi relevanttia tietoa siitä mitä olet tehnyt ja milloin, ja mitä sinulla on annettavaa! Auta rekrytoijia ymmärtämään sinua paremmin, älä ärsytä!

Tsemppiä työnhakuun!


Jos haluat, että autan sinua CV:n kanssa ja katsomme yhdessä, mitä muuta mainitsematonta relevanttia voisi sinulta löytyä työnhakuun, niin tsekkaa CV:n ja hakemuksen läpikäyntipalvelu tai CV:n ja hakemuksen kirjoittamispalvelu!


MUTTA, jos olet jumissa, hait monia työpaikkoja ja mikään niistä ei tärpännyt, suosittelen että istumme alas ja mietimme mikä olisi sinulle sopiva rooli ja tapa hakea töitä.
Tervetuloa sparraukseen!

Julia

Asiakkailta:


“Parasta oli CV-sparraus: ulkopuolisen antama rehellinen palaute ja konkreettiset muutosehdotukset. Kaverit kun ovat olleet vaan sitä mieltä, että CV:ni on tosi hyvä, mutta silti haastattelukutsuja ei tippunut.

“Suosittelen Julian palveluita kaikille generalisteille, generalismiin taipuvaisille, tai siitä kiinnostuneille työnhakijoille.. Heille, joilla alkaa usko ja omat ideat loppua, ja joilla on mahdolliset kiinnostavat paikat ja keinot vähissä.”

“Ostin palvelun CV:n ja hakemukseni hiomiseen. Julia auttoi minua muokkaamaan niitä, olin sokaistunut jo niiden sisällöstä. Sain uusia näkökulmia ja kehittämiskohteita.”

“Sain ihan uuden näkökulman CV:hen jota en ole kuullut vuosien aikana muualta.”

“Julia sparrausta suosittelen ihan jokaiselle, joka kaipaa neuvoja miten kertoa omasta ammatillisesta osaamisesta.”

“Suosittelen Julian palveluita henkilöille, jotka eivät vielä ole tunnistaneet osaamistaan ja potentiaaliaan.”

“CV:n ja LinkedIn profiilin rakentaminen lähti hyvin käyntiin rehellisen ja rakentavan palautteen ansiosta. Opin puemaan osaamiseni paremmin sanoiksi. Tästä on hyvä jatkaa. Arvostan suuresti, kiitos ❤️ -R-”

“Julia auttaa generalisteja määrittelemään vahvuutensa paremmin, ja ajattelemaan eri näkövinkkeleistä. Kehityin kirjoittamisessa jo yhden puhelun perusteella! - Generalisti E.”

“Oli tosi hyödyllistä saada sparrausta Julialta. Olen vuosia yrittänyt itse saada CV:tä ja hakemuskirjettä iskuun, mutta jotenkin sokaistunut omalle tekstilleni. Seuraan paljon työnhakuun liittyviä juttuja, mutta en ole koskaan kuullut tällaisia vinkkejä joita sain Julialta. Ne oli tosi suoria mutta arvostin että vihdoinkin joku antoi niistä kunnollisia, kriittisiä kehittämisehdotuksia. Niin ja sain lopulta uuden työn! -S, Turku
Työnhaku CV Generalisti Työnhakusparraus