Blogi

Mikä on toimistomme success rate ja miksi emme hyväksy success feetä?


Mikä on toimistomme success rate ja miksi emme hyväksy success feetä?

Monet kysyvät meiltä, mikä on meidän “success rate”. Päätimme tarkistaa johtotason CV- ja LinkedIn-profiilipakettien tuloksia vs. kokonaistyönhakupalvelun tuloksia.


Karu totuus: johtotason CV- ja LinkedIn-profiilipakettien success rate on 60 %. Onko se paljon vai vähän?


60 % CV- ja LinkedIn-profiilinpäivitysasiakkaistani työllistyi tai vaihtoi työpaikkaa. Alussa luulin, että OU NOU, mutta sitten kelasin: palvelun tavoittenahan oli päästä haastatteluun tai saada headhuntereiden yhdeydenottoja.

60 % on törkeän hyvä tulos, ja olemme ylpeitä asiakkaistamme! (Director, VP, Manager, Johtaja, Managing Director, CEO, Head of..… -titteleillä työnhaussa olleet generalistit tai neo-generalistit).


Kaikki eivät ole aktiivisia työnhakijoita


Pitää muistaa, että kaikki eivät ole aktiivisia työnhakijoita, joku haluaa, että LinkedIn-profiili ja CV ovat kunnossa, kun aika koittaa. Joku perustaa yrityksen. Jotkut etenevät omalla työpaikallaan, itse asiassa jopa globaaleihin rooleihin!

Kaikki AKTIIVISET hakijat pääsivät haastatteluihin, ja monille on tullut yhteydenotot nimenomaan LinkedInistä.


Miten sitten kokonaistyönhakupalvelun asiakkaat?


Näissä success rate on ollut 100 %. He työllistyivät tai allekirjoittivat uuden työsopimuksen alle 3 kuukaudessa.

Näillä asiakkailla ei ollut aktiivista kokemusta nykytyönhausta, he eivät halunneet tehdä virheitä tässä kohta uraa ja halusivat varmuudella hypätä työnhakuun. Näissä tapauksissa edellinen työsuhde oli juuri loppunut tai loppumassa, tai asiakas oli piilotyönhakija.

He ottivat sitten laajan tuen läpi työnhakuprosessin: vahvuuksien, kompetenssien ja uramahdollisuuksien kartoitus, työnhakustrategia, LinkedIn-, CV- ja hakemusräätälöintejä, valokuvaus-, someaktivointistrategia- ja palkkaneuvontaa, työhaastattelusparrauksia suomeksi ja englanniksi, työpaikkojen ja työnantajien sopivuusarviointeja, lukuisia keskusteluita, reflektointeja, päätöksentekoapua… ja ”välillä” perseelle potkimista...

Hyviä tuloksia, eikö? Silti EMME ANNA 100 % TAKUUTA siihen, että työllistyt 3 kk:ssa.
Hyvä urakonsultti auttaa asiakasta näkemään uratilanteensa 3D:nä kaikilla herkuilla ja ilman kaunistuksia. Joskus se mitä asiakas ajatteli itsestään ja miten se todella on, ovat kaksi eri asiaa.

Urakonsultti voi potkia perseelle, mutta ei voi hakea töitä asiakkaan puolesta. Emme ole halvimmasta päästä, mutta tarjoamme muutosta!

Tervetuloa ilmaiseen kartoitukseen.

Onnittelut vielä kaikille pian uudessa työssä aloittaville ja tsemppiä työnhaussa oleville. ☀️
Kokemukset Kaukinen Consulting palveluista Employment as a Service Branding as a Service