Käytämme evästeitä verkkosivuston liikenteen analysointiin ja sivustosi käyttökokemuksen optimointiin. Kun hyväksyt evästeiden käyttötapamme, datasi yhdistetään palvelumme muuhun käyttäjädataan
Ok, älä näytä uudelleen!
mediabio
Julia Kaukinen

Julia Kaukinen on CV-kirjoittaja, keski- ja ylemmän johdon työnhakuvalmentaja ja urakonsultti, joka auttaa asiakkaitaan kaupallistamaan osaamisensa sekä löytämään arvojensa mukaisen työn. Julia on myös yrityksensä Kaukinen Consulting Oy:n perustaja.


Julian henkilökohtaisen työnhakuvalmennuksen käyneistä yhdeksän kymmenestä on saanut uuden työtarjouksen 3 kuukauden sisällä. Hän on myös alansa pioneeri – Suomen ensimmäinen virallinen CV-kirjoittaja (vuodesta 2020) ja sertifioitu LinkedIn-profiilin kirjoittaja (NCOPE, 2021).


Rakkaus ihmisten uratarinoiden sanoittamiseen ja heidän vahvuuksien löytämiseen sai Julian ryhtymään CV-kirjoittajaksi muiden epäilyistä huolimatta.

Aikaisemmin hän työskenteli myyntipäällikkönä media-alalla, mutta korona sai hänet pysähtymään ja valitsemaan uransa suunnan. Asiakkaiden menestys käynnisti lumipalloefektin ja pian Julialla oli enemmän asiakkaita kuin hän pystyi ottamaan vastaan. Nyt hänen yrityksensä on kiivaassa kasvussa.


Julia on kouluttanut lukuisia ihmisiä LinkedInin ja työnhaun saloihin sekä ollut haastateltavana ja asiantuntijana useissa medioissa, joita ovat mm. Talouselämä, Myynti ja Markkinointi, Markkinointi Uutiset, Iltalehti, Duunitori ja KaunisGrani.


LinkedInissä ja muualla sosiaalisessa mediassa hän jakaa aktiivisesti asiantuntemustaan johtajien työllistymisestä ja kaupallistamisesta kymmenille tuhansille ihmisille. Hänen Johtajat työnhaussa -uutiskirjeensä on hyvin suosittu.Yhteydet:

[email protected]

0503745614

LinkedIn